Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 23. april 2012

Jeg Buzzer igjen

Som nevnt tidligere på  bloggene så er jeg reg. som Buzzador. Dette er kjekt for her får en teste nye og gamle produkter GRATIS. Du kan også reg. deg på http://www.buzzador.com/ om du vil, så kan du gjerne skrive at det er isdronningen som har informert deg om Buzzador:-)

Denne gang skal jeg teste STOP24.
Jeg har mottatt rollon, antiperspirant krem og antiperspirant spray + små kremer til å gi bort:-)
Jeg brukte for flere år siden denne rollonen og pleier å bruke den med jevne mellomrom når jeg skal på helgeturer eller ferier. Dette for å unngå svettelukt. For det er ikke til å komme bort fra at en noen ganger har en strammere kroppslukt enn andre ganger og self..... skal dette skje akkurat når du drar på tur, så da er det greit å gradere seg.

Så nå skal jeg gå en luktfri vår / sommer imøte:-)

Under her kan dere se hva jeg fikk i pakken fra Buzzador denne gang:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar