Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 4. april 2012

Jippi, endelig

Ja idag er det veiedag og gjett hva dere......................... jeg har faktisk gått ned 1,2 kg siste uke:-)) juhu.... superfornøyd, for de siste 2 ukene gikk jeg ned kun 300 gr pr uke og nå denne uka altså 1,2 kg, så totalt har jeg da gått ned 1,8 kg på tre uker og det blir et snitt på ca 0,6 kg pr uke:-) så da er jeg jo på vei ned.

Dette trengte jeg nå som inspirasjon før påsken setter inn for fullt. Det ga meg det lille puffet til ikke å skeie ut noe særlig. Vil jo se nedgang neste uke også.

Så nå dere er jeg kun 3,2 kg fra den korallfarga buksa mi, he,he.... ikke uoppnåelig det om jeg har vektnåla på min side.

X fingrene for kommende uke og  at vi alle får en nydelig påske sammen med noen vi bryr oss om:-)

6 kommentarer:

 1. Heia heia og god påske til deg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei på deg og takk for heiinga:-) God påske til deg også:-)

   Slett
 2. Hei! Takk for kommentar på bloggen min, måtte jo innom hos deg da vet du. Fin bakgrunn du har :)
  Jeg starter det som IKKE skal bli et skippertak, i morgen. Har vært til seters og gjort meg fet i påsken (føles i alle fall sånn) og nå er det full fart inn i ketose.
  Mine ledd verker, magen er oppblåst og huden full av ting som klør... hvetemel er ikke min gode venn.
  Lykke til med kiloene, jeg heier også på deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann, ja ikke sant bakgrunnen var fin:-) he,he..... måtte kikke 2 ganger da jeg kom over bloggen din, he,he..... Herlig med litt fetetid på seters, men ikke alltid så bra om det har blitt mye feil mat som magen og kroppen ikke liker. Takk for at du heier på meg. Hvetemel er ikke min venn heller så da har vi iallefall en felles "uvenn" Knib fra meg

   Slett
 3. Så flink du er! Jeg har hatt veldig gode resultater av å leve på lavkarbo; mere energi, sover godt og et jevnere humør pluss vektnedgang selvfølgelig. Men etter jul har jeg vært skikkelig "på kjøret" og nå er alt bare feil. Heldigvis er det aldri for seint å prøve på nytt, så fra i morgen er det andre boller. Gleder meg til å følge bloggen din videre. Hilsen A :)

  SvarSlett
 4. Heisann A:-) Ja det er godt å komme inn på rett spor etter en har sporet litt av. Det merkes på kropp og sjel. Ønsker deg masse lykke til på din nye sti og veien inn i lavkarboverden igjen, dette klarer du fint. KNib fra meg

  SvarSlett