Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 11. april 2012

Ups..!!

Da var det en realitet. Påskens gode middager og kos har satt sine spor:-( OPP 700 gr siste uka, oj,oj,oj.... Men nå er det bare å brette opp armene og gyve løs igjen på neste uke og håpe på at jeg kommer meg like fort ned igjen som jeg gikk opp, X fingrene for det. Fatter ikke de som "raser" ned i vekt når de sjerper seg og virkelig går inn for det. Min forbrenningsovn er virkelig på sparbluss eller kanskje det er økonomiutgaven av en kropp jeg har. Om jeg vil ned noen kilo må jeg alltid jobbe skikkelig over en laaaaaaaaaaaang periode. Nå har jeg holdt på med veiing i 4 uker og det har gått trått, men jeg er 1,1 kg mindre enn ved oppstart og det er jo positivt det er 275 gr ned pr uke i snitt:-) som igjen blir 13,2 kg på et år og så mye skal jeg ikke ned. Så da er jeg positive til neste ukes veiieng igjen, etter at det første sjokket har gitt seg. Må jo ærlig inrømme at jeg følte meg litt misslykket når jeg så at vekta stoppet på 700 gr mer denne uka enn sist, men sånt er det med kropp, uforutsigbart.

Mine tall siste måned er da som følge:

1 uke minus 0,3 kg
2 uke minus 0,3 kg
3 uke minus 1,2 kg
4 uke pluss  0,7 kg
Totalt minus 1,1 kg første måned

Takker der alle som tror på meg og heier på meg:-)

6 kommentarer:

 1. Heier på deg jeg. Varige endringer gir varige resultater, og som du sier: fort ned=fort opp hvis man ikke er ekstremt forsiktig. Ikke fokuser for mye på vekten, mål deg heller, da ser du at kroppen forandrer fasong selv om resultatet på vekta kanskje ikke er st stort :) Lykke til :)

  SvarSlett
 2. Takk skjønne deg Synsegulla. Håper jo på å nå målet mitt om 5 kg ned før sommeren:-) Så tar jeg det derfra. Vet ikke om jeg trenger å gå ned mer enn de 5 kg eller om jeg blir fornøyde når vekta stopper ennå lengre nede. Er jo kommet i en alder der jeg ikke må være for tynne heller:-)

  SvarSlett
 3. Jeg kan trøste deg med at heller ikke jeg "raser" ned i vekt. Jeg må slite for hvert gram, og når jeg er i mål og kanskje puster lettet ut i noen uker så kryper de umerkelig på igjen.
  Lykke til videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Å det varmer med litt trøst. Minner fælt om meg.Jeg vil være litt lettere enn kroppen min vil og da må jeg streve meg ned i vekt og passe meg veldig for ikke å gå opp igjen. Klarer som regel å holde det godt i den vanlige hvcerdagen, det er ferier som ødelegger og de kg jeg legger på meg da, strever jeg lenge med å få bort. Så derfor tenkte jeg å komme feriene i litt forkant iår. Så håper jeg at jeg er bedre "skodd" X fingrene for at jeg går ned igjen nå den kommende uka. Kan jo være hormonelt ogsådenne uka, vi er jo litt rare der vi kvinner:-))

   Slett
 4. Har troen på deg, det kommer til å gå bra! Selv tenker jeg at veien til vektnedgang er viktigere enn selve resultatet. Blir glad om jeg har gått ned i vekt men det viktigste for meg er å spise sunt og leve ketogent. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg om det, men kjekt når det vises på vekta som jo er et lesbart rsultat som vi enkelt kan forholde oss til:-) Målebånd er ikke lett å treffe ssamme plass hver gang og derfor ikke lett om du ikke skal ned mange kg. Jeg har jo kun 5 kg eller maks 8 kg som jeg vil ned. Nå har jeg jo gått ned litt mer enn 1 kg så da er det bare en baby"på ca 4 kg igjen å slanke bort :-)

   Slett