Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 3. mai 2012

Å hiv og hoi hvor dagene fyker

Det var jo onsdag igår ja. Går jo helt i surr med disse fridagene midt i uken. Men jeg gikk nå på vekta idag og den viste 100 gr mindre enn sist uke, så sakte men sikkert ned går det iallefall:-) Men ikke kom å si at det er enkelt å tape vekt....... oh my good.... det er jo nesten fulldagsjobb:-))  Krever full innsats dagen og uka lang. Men nå er jeg iallefall litt lettere enn for noen uker siden eller 2 mnd siden er vel neste mer riktig. Men føler meg slankere om midjen og lettere i kroppen selv om det ikke er mange kg jeg har tapt. Men jeg jobber jo videre med saken.
Ha en nydelig dag allesammen.
Store knib fra meg

2 kommentarer:

 1. 100 gram nedover på vekta er mye bedre enn 100 gram oppover! Syns det går litt sakte, egentlig vil jeg at jeg skal være ferdig med å å gå ned i vekt. Sukk... :)

  Ha en fin helg!:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har du helt rett i. All nedgang er nedgang om det er 100 gram eller mer. Beklager sent svar, men jobbehelg og travle dager før ferietid. Gruer meg litt til det, for gode vaner har lett for å bli brutt iløpet av feriedagene, men skal rett inn i gode gamle vaner igjen når jeg kommer hjem. Føler jeg er i siget nå. Blir siste veiieng på noen uker nå på onsdag, så spent på hva vekta sier da:-) Da har jeg holdt på jevnt i 8 uker, men gu.... kor tregt det har gått. Fatter ikke hva de gjør de som raaaaaaaaser ned. Jeg er iallefall ikke en av dem. Ikke merker jeg noe av nedgangen min heller, men har fått flere komntarer da på at jeg er blitt smalere, så får velge å tro dem:-) Ha en nydelig uke.

   Slett