Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 30. mai 2012

Nå er jeg stolt

Ja så var det endelig bekreftet:-)) Jeg har ikke gått OPP i ferien, men heller ikke NED, veide nøyaktig det samme idag som onsdagen før jeg dro på ferie:-) JIPPI...... er virkelig stolt av meg selv at jeg har klart å spise/drikke med måte og trene masse selv om jeg har hatt late dager. Nå er det bare til å brette opp armene for kommende uke og satse på at jeg går nedover sakte men sikkert videre:-) Det føles så deilig å stå på samme sted istedenfor opp:-) det kan nesten ikke beskrives med ord. Jeg hadde jo trodd at jeg måtte slite med feriekilo først før jeg fortsatte min "kamp" for en lettere kropp, men nå er det rett og slett bare til å gå videre fra samme sted som jeg "slapp" den 9 mai:-) Fortsettelse følger neste uke.....................:-))

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk, det var en herlig følelse:-)

   Slett
 2. Såååååå deilig! Det må jo være målet i ferien tenker jeg. Det er jo så kjipt å gå opp de kg man akkurat har tatt av før ferien, også sitter de gjerne litt ekstra fast også etterpå :) Det er godt jobba. Håper du får en knallfin uke med mye sol og masse nedgang :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det var mitt mål også å stå stille. Har en tendens til å pådra meg noen kose kg i ferien, men denne ferien var jeg bestemt og innstilt på å holde meg der jeg var når jeg dro:-) Å jaggu klarte jeg det:-) Nå er det en vei videre nedover og det er bare gøy. Mange komentarer har jeg fått alt nå der noen lurer på hvor myyyyyyyye har du gått ned:-) Guuuu men du har blitt slank å fin nå:-) Å det bare på 4 kg. Ha en nydelig uke og nyt hver solstråle som kommer foran deg:-)

   Slett
 3. Gratulerer!
  Ferier er min verste fiende, jeg går alltid opp. Håper å mobilisere nok til sommerferien så jeg ikke går opp igjen det som jeg strever med å ta av nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Tine, ja ferietid pleier ikke være på min side heller vektmessig. Men bestemte meg før jeg dro om at jeg skulle kun drikke vin/champagne eller en drink med diet brus en gang i blandt og det gikk fint. Litt chips ble det i varmen og en liten sjokolade. Var ikke vanskelig og så fikk jeg trent masse:-) er helt på en rosa sky ennå føles det som. Håper bare at fallhøyden ikke blir for stor neste uke:-) X fingrene for det. Ha en nydelig helg og husk å nyte:-)

   Slett