Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 30. juni 2011

Det ble pannekaker igjen

Ja dagens frokost ble igen pannekaker:-) Føler at jeg har skikkelig "dreisen" på de nå. Idag ble det kun smør og litt sukrin inni og en stor kaffelatte av eggemelk ved siden av. Laget dobbel porsjon av både kaffelatten og pannekaker, så har jeg det samme til lunsj:-)

Pannekakene lager jeg som følgende:

30 gr smelta smør
3 egg
50 gr fløte
5 gr fiberhusk - kan sløyfes for de som ikke vil bruke dette

Visp alt sammen og stek i smør. Dette gir deg 3 tykke eller 4 tynne pannekaker.
Smaker godt både kalde og varme. Fyll i det du måtte ønske.

Hadde tenkt å ha pannekaker og bacon til middag idag, men da blir det pannekaker til alle dagen måltider og det er vel litt drøyt:-) Eller det er jo godt, he,he.... Får se hva øynene faller på i kjølesakpet når middagstiden kommer:-) Ha en nydelig dag allesammen.

Disse pannekakene er supre som tortilla til taco, kebab, "lompe" til pølsa ja mange muligheter med dissa

P.S. er litt stolt av meg selv denne måneden. Har klart å få trent eller gått turer i over 1000 minutter selv om jeg hadde 2 ukers ferie:-) så dette er gøy og motiverende. Tar nok utfordringen med å få trent/gått turer i tilsammen 1000 minutter neste måned også. Andre som vil henge seg på?

4 kommentarer:

 1. Jeg har laget pannekaker a`la dine. Men jeg er jo som jeg er. "Mye er bra"
  Så jeg hadde mer Husk i mine og det svellet fort opp og ble lapper i stedet. Også lagde jeg ganske mye så i dag tidlig fikk jeg røra(fra i går) nesten ikke ut av bollen.he he he
  Er det noen som ikke vil ha Fiber Husk? Det er jo et fantastisk produkt :-)
  Og du, ny mnd nye muligheter. Jeg er i gang på nye minutter

  SvarSlett
 2. He,he ja den der har jeg også gått på;-) men har funnet ut det at husk er et utrolig "svellende" produkt, så her gjelder det å være forsiktig. Ser for meg når du skal ta ut den sementblokken for å lage pannekaker, ha,ha... Men neste gang får du det nok til og de pannekaken er bare kjempegode. Enig med deg at husk er et fantastisk produkt, jeg putter det i nesten alt:-) Ja tenk, juli måned alt. Så var det 1000 nye minutter som skal bli unnagjort, dette skal gå bra. Ha en fin helg. Knib fra meg.

  SvarSlett
 3. Hei hei...flott blogg du har :) Jeg ble så imponert at jeg har drista meg til å legge ut en link til den på min blogg... siden flere av mine lesere også er igang med lavkarbo og vi alltid er på jakt etter gode oppskrifter... Laget pannekakene idag :) Gode !!

  SvarSlett
 4. Hei Solveig:-)Så koselig at du likte bloggen:-) Helt i orden at du la en link fra din blogg. Hm... må jeg inn å sjekke din blogg:-)

  SvarSlett