Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

lørdag 25. juni 2011

Pakke i posten

For noen måneder siden meldte jeg meg inn på Buzzador. Dette er en nettside hvor du er reg. og kan melde din interesse som testperson for forskjellige nye produkter som kommer. Jeg meldte min interesse for Norkrill som er omega 3. Så igår kom altså pakken i posten med 2 måneders forbruk. I sin markedsføring sier lev. at at dette er et omega 3 kosttilskudd som inneholder krillolje fra krill fisket i Antarktis, som de igjen mener er verdens reneste havområde. Krillolje er bra for hjerte,hjernen,hud og ledd. De reklamerer også med at denne krilloljen er fri for bismak, så nå gjennstår det å teste ut.

Har du lyst til å bli en buzzador? Da kan du gå inn på http://www.buzzador.com/

Om du har lyst å reg. deg så kan du jo nevne at isdronning tipset deg:-))

2 kommentarer:

  1. Jeg var innom denne siden nå, siden du hadde skrevet om det. Og jeg meldte meg inn og skrev at jeg hadde blitt tipset av deg ;-)

    SvarSlett
  2. Å men du er søt:-) Takk,takk:-)

    SvarSlett