Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

søndag 26. juni 2011

God søndags morgen

Idag hadde jeg slik lyst på LenaBeatrice sine lapper og rigget meg til på kjøkken og skulle lage dette. Men så var jeg lens for cocosmel. Så da ble det pannekaker igjen på meg:-) Idag ble de fylt med rømme og bringebær med et lett dryss av sukrin melis, det var en søt og god frokost. Ved siden av hadde jeg kaffe med stevia, fløte og cocosa. Unnet meg 2 stk pannekaker idag og ble skikkelig mett, ja litt for mett igrunnen:-) Men så trenger jeg sikkert ikke mer mat før middag. Ha en strålende dag allesammen, nå venter litt hagearbeid på meg. X fingrene for at finværet holder seg hele dagen.


2 kommentarer:

  1. Lenge siden jeg har laget meg pannekaker, takk for påminnelsen. Syne du har en fin blogg, og er ofte innom!

    SvarSlett
  2. Bare hyggelig. Kjekt at du liker bloggen min. Det er det som er meningen med blogging at andre skal få litt tips og inspirasjon. Ble pannekaker på meg idag og gitt. Fylt med isbergsalat og tunfisksalat, nam,nam....

    SvarSlett