Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 22. juni 2011

Frokosten er servert

Igår kveld laget jeg meg en stor skål med laksesalat igjen. Det er så greit å ha noe å ta til iløpet av dagen. Så er den jo så god på smaken også da. Jeg laget den slik jeg har lagt ut oppskrift på før, men hadde også i litt agurk,vårløk og persille denne gang, nydelig ble det. Så slik så min frokost ut idag.
Laksesalat, kaffe med fløte + et stort glass med vann.
2 kommentarer:

  1. Hei!
    Nå har jeg funnet ut at noe må gjøres... ble inspirert av bloggen din! Har sittet mye i ro etter en operasjon,og føler kiloene kommer lett på da.. Kan man drikke melk på lavkarbodiett? Og frukt?
    Mvh Loppan

    SvarSlett
  2. Så koselig at du blir inspirert av bloggen min. Om en kan drikke melk på lavkarbo kommer jo ann på hvor mange karber du skal ha ideg pr. dag, men jeg velger å ikke drikke det. Frukt er det mye fruktsukker i så det er ikke bra på lavkarbo, bedre med bær. Litt bringebær går fint. Håper at dette var til hjelp. Lurer du på noe mer så bare spør, jeg svarer gjerne. Knib fra meg:-)

    SvarSlett