Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 27. januar 2012

Jeg lever

Ætsjooooooooooo men jeg lever. Har bare ikke hatt overskudd den siste uka til å kokkelere eller blogge. Har ligget døn vadder med forkjølelse og syns synd på meg selv,he,he... Men NÅÅÅÅÅ er jeg på bedringens vei:-) Måtte ty til pencilinkur igår da gule prikker i halsen var poppet opp og verk i øret etter en uke med tette kanaler. Men nå blir jeg nok snart god som ny. Denne uka har jeg faktisk inntatt kaffesmoothien min med avocado daglig og den har gitt meg nok energi i mange timer siden jeg ikke har gjort så mye:-) Men den er jo såååååå god. Gubben sier den er som godteri og faktisk bedre enn sjokolade, ikke værst for en som ikke ville smake i førsten da han så hva jeg blanda. Nå er den blitt favoritten i huset. Nam,nam den er såååååå god at jeg blir nok ikke lei den på en stund:-) Ha en nydelig helg med eller uten smnø og vind. Store knib fra meg

2 kommentarer:

  1. Kjipt med sykdom! Bra du lever om ikke annet! :D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja ikke sant:-)) Men går fremover nå, men jaggu har det satt seg godt denne gang.

      Slett