Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 16. januar 2012

God morgen

God morgen så var det ny uke igjen og dette nye året har faktisk blitt 16 dager gammelt. Jeg startet jo nytt år med nytt kosthold eller ny type mat. For jeg er lavkarbojente inn til margen kjenner jeg. Tenker lavkarbo og ren mat og leser på alt det nye jeg kjøper. merker at øyene mine detter rett ned på karb. innholdet først før jeg sjekker de andre tingene. Er vist nesten hjernevaska eller bare levd sååååååå lenge på lavkarbo at det er min måte å tenke på:-) Forrige uke testet jeg ut div. smoothier og har fått helt kick på den smoothien med kaffe. Den er bare helt nydelig i smak og konsistens:-) Tilsetter 1 ss linfrø også.
Drikker den så til frokost og er da mett i flere timer. Fyller på som et mellommåltid med en kopp kaffe og soyafløte. Så jeg spiser kun 2-3 måltider ennå selv om jeg har byttet ut endel av maten jeg spiste før. For de som ikke har fått det med seg så er grunnen til at jeg har byttet ut masse av maten min intoleranse. Eneste jeg savner skikkelig er egg, alt det andre jeg har intoleranse for er greit nok å utelate, men egg er et stooooooooooooooooooort savn i mitt kosthold. Foresten så har jeg innført veiedag igjen nå på det nye året. Mandag er min dag og veide meg altså for 3 gang i år:-) Det nye kostholdet mitt har resultert i 1,3 kg ned uten at jeg har tenkt over at jeg skulle ned, men har jo et ønske om det, så dette var positivt. Første uka med ny mat resulterte i 200 gr ned, denne uka med smoothie frokostene mine altså 1,3 kg ned:-) Så nå krysser jeg fingrene for at kosekiloene mine forsvinner gjevnt og trutt mot sommersesongen.
Ha en nydelig uke allesammen. Nå skal jeg kose meg med  kaffe smoothie.

2 kommentarer:

  1. Så flott at du har gått ned! Gratulerer! Alle kilo og gram teller:D

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja alle gram teller:-)) Full peeling, barbering og klipping av tånegler før veiing:-) selv stringtrusa er for stor, he,he,..... bare tøyser men noen ganger er lysten til stede før veiing:-)) Herlig når vekta går ned uten å ha gjort noe for det. Nå var det jo kun kontrollveiing p.g.a nytt kosthold eller en annen type mat men lavkarbo såååååå langt det lar seg gjøre.

      Slett