Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 16. november 2011

Nye varer fra Iherb

Jeg har iløpet av den siste uka mottatt flere pakker fra Iherb:-) nesten som julekvelden hele forrige uke:-) Jeg la inn flere bestillinger for lenge siden og nå kom de. Her kan dere se noe av det jeg bestilte.

Nudler uten karber, gleder meg til å teste disse

Chia frø, nydelig å bruke i frokostblandinger og bakverk, rik på omega 3

Kokosflak bruker jeg i frokostbl. som snacks og energibarer

Porsjonspk. søtning, er greie å ha med i veska

Gojibær, brukes som snack, i bakverk og frokostblanding

Proteinpulveret jeg bruker

Cocosoljen jeg bruker:-)

Kokosmel fra iherb

Matboks med innlagt kjøleelement, super å ha med på tur eller på jobb der det ikke er kjøleskap

2 kommentarer:

  1. Miracle noodles smaker litt rart, må jeg innrømme. Helt greit men jeg liker ikke helt smaken. Kommer ikke til å bestille det flere ganger.
    Heldigvis har vi ulike ganer så du liker det nok bedre enn meg. :)

    SvarSlett
  2. Hei og takk for kommentar:-)Jeg har testet nudlene og synes at de var greie. Skyllet dem godt i kaldt vann først10-15 sek. så helte jeg over varmt vann og lot dem ligge ca 1 min.helte av vannet og tørket dem med et klede. Så hadde jeg dem i wok blandingen min. Helt greit synes jeg. Var ingen bisamk og kjekt med noe "fyll" uten kjøtt og grønnsaker.

    SvarSlett