Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

tirsdag 12. juni 2012

Tihi....

Jeg har snikveid meg:-)) Holdt på å dette bakover av overraskelse.......... selv om det er imorgen jeg har veiedag, så ble jeg sjokket over vekta idag. Jeg har nådd et nytt ti tall og er overlykkelig. Om vekta sier det samme eller kanskje mindre imorgen så har jeg gått ned 1,5 kg eller mer siste uka, fatter det ikke, jeg som var på fest å greier i helgen:-) hi,hi.....Måtte bare si det, men imorgen er det dagen som teller.
Men jeg merker nå på klærene at jeg har gått ned 6 kg. Noen er blitt for store andre er greie en stund til, men nydelig følelse å kunne smyke inn i klær jeg ikke har hatt på på lenge:-)

4 kommentarer:

 1. Grættis, så moro :) det gir jo supermotivasjone også!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heia støvkorn:-) ja jeg er så glaaaaad på egne vegne nå:-) X fingrene for at det ikke hopper opp masse til imorgen nå da. Men herlig nå som jeg begynner å merke vektnedgangen selv:-)

   Slett
 2. Kjempegøy. Det er så deilig med sånne jafs, de gir motivasjon til de ukene der det er mindre resultater enda man kanskje har gjort en kjempeinnsats. Stå på :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes..... svever på en rosa sky nå, håper jeg er på den skyen imorgen og da:-) Nå er jeg skikkelig motivert for di siste kiloene mine altså:-) Hver uke er det klesdykk i skapet etter "nye" klær som passer:-)

   Slett