Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 28. juni 2012

Raser ned i vekt

Ja det gjør jeg iallefall ikke. For de som tror at det å gå ned i vekt er enkelt og uten anstrengelser, de tar feil...... det mener jeg iallefall, men kan ikke påstå at det er fasiten.

Jeg har brukt 3 mnd på 6 kg og da har jeg spist 1300-1600 kcal pr dag og trent 1-2 timer daglig. Trente mye før også, men har forandret litt på treningsmetoder og begynt å jogge flere dager i uka. Teller ikke kcal lørdag og søndag + lørdag mellom 18-21 spiser jeg akkurat det jeg hat lyst på inkl. vin om jeg vil ha det.

Men vekta raste ikke ned av den grunn, men på rett vei det er jeg og begynner å bli fornøyde med min nye smalere kropp. Har ingen ambisjonner om å bli en sylfide, men normalt slank og veltrent med former er vel en normal nordisk kvinnekropp vil jeg tro.

Min vei ned disse 3 mnd har gått opp og ned. Noen uker har jeg gått ned over en kg andre uker stått bom stille mens andre ganger 100-200 gr, men nedover har jeg gått og er superfornøyd med min egen styrke til å motstå fristelser over sååååååå lang tid. Noen sprekker har jeg da hatt, halloooo.... jeg er menneskelig og DAME.... alle eller di fleste damer elsker vel sjokolade meg inkludert og det har jeg faktisk spist litt av nesten hver dag, men den mørke sukkerfire varianten, ååå det smakte like nydelig hver gang.

Nå har jeg mitt neste mål som er 2 kg de neste 6-7 ukene, realistisk vil jeg tro:-) Så er det 2 kg til som jeg vurdere å gå ned, men dette er kun for å ha et slingringsmon på 2-3 kg når jeg skal begynne å stabillisere vekta.

Nesten vanskeligere det, enn å gå ned sier di som har greie på det, men er posistivt innstilt.
Ha en nydelig dag uansett hvor dere er og uansett vær.

2 kommentarer:

  1. Det ER vanskelig... jeg har brukt 7 mnd på 8 kg... men forhåpentligvis raser det da ikke på igjen :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er vist det:-) Men vi klarer det vi:-) og er stolt av det. 8 kg på 7 mnd er jo bra, iløpet av 1 år er du mer enn 12 kg smalere enn om du ikke hadde gjort noe:-) Det er sånt jeg motiverer meg. Vi er ikke likt skrudd sammen, så det som funker for deg funker ikke for meg osv.... men viktig at vi alle finner noe vi kan leve med og som gjør oss glad.

      Slett