Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 2. mars 2012

Vår

Jippi det er vår. Jeg har hatt meg en kopp kafffe i hagen idag og solen varmer faktisk:-) Nydelig elsker denne årstiden når en merker at solen begynner å gi varme. Da vet jeg at det går mot sommer og tiden som jeg liker så godt. En liten runde i hagen og tittet litt etter spirer fra blomstene og jaggu var det ikke noen av krokkusene som sto i full blomst. Ble nesten litt rørt og varm om hjerte mitt da jeg oppdaget det
Idag har jeg vært supereffektiv også. Tidlig på jobb og var ferdig der kl 12.00:-) så var det rett hjem og fyker over huset, skifte på senger og lufte dyner. Nå gjennstår en lange tur i finværet og litt helgehandel så er jeg klar for å la roen senke seg i heimen:-) Ha en nydelig helg allesammen som kikker innom her.

Se så nydelig vårtegn

2 kommentarer:

  1. Herlig med vårtegn! Selv er jeg fortsatt glad i vinteren min og mener at snøen ikke skal begynne å smelte før april.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja våren er en nydelig tid. Her har vi sjelden snø så lenge som april om vi har snø, så jeg koooooser meg masse i husveggen når sola titter frem og begynner å varme.

      Slett