Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 21. mars 2012

Jeg er på vei nedover

Da var første uka av "veddemål" eller veien mot en smalere kropp over. På tross av fest på lørdag med god mat og vin,drinker etc..... av alkohol så hadde jeg iallefall gått ned. Ikke mye.......... men litt.
300 gr mindre veide jeg idag enn sist onsdag:-) Så det var iallefall ikke opp som jeg kanskje fryktet p.g.a stooooooooooooooooooooooort inntak av "feil" mat og alkohol i helgen, så jeg må jo si meg fornøyd:-)
Nå er vi iallefall i gang begge 2,( venninna mi og jeg) å det er jo det som er poenget med det hele:-)) Vi skal dra lasset litt sammen nå de neste ukene med meldeplikt via sms om X antall gram eller kg ned siste uke:-) Så jeg har stoooore forhåpninger nå for neste uke, siden vekta stoppet 300 gram under der den stoppet sist uke, så neste uke har jeg som mål å gå ned mer:-)) X fingrene for meg selv:-)) Satser på eeeeeee....... skal vi si minus 1 kg, er jo lov til å håpe:-)) Ha en strålende uke allesammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar