Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

lørdag 24. september 2011

Morgenstund

God morgen, god morgen da nyter jeg en stille morgen før jeg skal på trening. Resten av huset sover, jeg er oppe og tar "morgenvakta" som vanlig.  Det merkes at det er helg vedlig rolig rundt meg både ute og inne. Lite biler og ennå mindre mennesker som haster avgårde for at de skal på jobb. Jeg rett og slett elsker slike morgenstunder. Særlig når det er et slik fint lys ute som idag. Har hatt min proteinshake og nå nytes en kopp kaffe med, ja hold fast........ :-)) stevia, kanel, cocosa og fløte. Blir morgenkosen min og en slags frokost siden jeg skal på trening og ikke får spist ordentlig måltid før om noen timer, men metter godt den kaffekoppen med "følge". Det er jo mye energi i cocosa og fløte, så jeg kan holde det gående på det en stund:-) Igår hadde vi lammelår til fredagsmat og det var nydelig, ja jeg husket å ta bilder, skal legge de inn siden. Det ble lammelår med sellerirotmos og asparges. Det smakte skikkelig godt og blir faktisk maten vi skal ha ikveld også da det ble så mye igjen. Desserten klarte vi self.... ikke, men da blir det noe spennende idag siden det jo tross alt er lørdag.  Kanskje det blir noe jordbær greier med Cecilie ( fristende lavkarbo) sine nystekte småkaker ved siden av:-) de skal iallefall lages idag når jeg kommer hjem fra trening. Ellers så kjøpte jeg av alle en slik pose på Rema igår, den det står lavkarbo brød på, er ikke til meg altså....... men tenkte å ha i nøden og så skal det testes ut på gubben som spiser redusert lavkarbo. Skal ikke si noe til han, men se om han merker noe fra mitt brød og dette halvfabrikatet:-)) He,he håper at han ikke leser dette da:-) Ha en nydelig lørdag allesammen.

2 kommentarer: