Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

tirsdag 20. desember 2011

Matintoleranse test

Da har jeg fått bekreftet at svarene på matintoleranse testen min er kommet. Gru/gleder meg til å få det svart på hvitt  hva jeg skal, kan og bør spise. Har satt opp time for gjennomgang  av test resultatene på torsdag. Har en uggen magefølelse for at jeg ikke bør ha meieriprodukter men, men det er jo en grunn for at jeg har tatt denne testen. Skal bli godt å tilføre kroppen kun den maten den bør ha og kan fordøye på riktig måte. Skal skrive mer om resultatet og hva jeg kommer til å spise fremover. Uansett så starter jeg ikke i den værste uka i året altså romjulsuka. Får begynne 1 januar det må jo være en fin dag å begynne på:-) Ha en fantastiske jul allesammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar