Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 25. juli 2012

Yeeeees.......

Så gikk vekta endelig min vei igjen:-) Ned 500 gr siste uka å det hadde jeg aldri trodd faktisk:-)
Så mitt mål er realistisk, selv om jeg kun har 3 uker på meg til å klare det. Må da gå ned 500 gr pr uke de neste ukene for å komme i mål. Jeg krysser alt jeg har og skal gjøre mitt ytterste for at det skal gå, men ikke alltid kropp og hodet samarbeider der:-) Men er jo lov å håpe. Blir ikke mye blogging nå på sommeren om annet enn vektnedgangen min. Men spiser igrunne litt kjedelig mat å blogge om. Går mye i det samme Smoothie til frokost hver dag og Salat, grønnsaker kylling og fisk til de andre måltider, så hadde blitt kjedelig å lese om alle salaten jeg putter i meg:-) Noen dager sklir jeg litt ut jeg også det må jeg ærlig inrømme, blir jo lei av å være flink pike hele tiden. Men noe riktig har jeg da gjort iløpet av 4,5 mnd siden vekta viser 6,2 kg mindre og flere bukser og klær er blitt for store. Tregt går det, men, men..... kan ikke gjøre noe med det. Får bare stå på og jobbe meg sakte men sikkert nedover og så stabilisere etterpå.
I dag skulle det vært soooool her på vestlandet men den ble vist avlyst igjen den, så vi får nok en våt dag hvor jeg ikke trenger å vanne i hagen. ha en nydelige dag uansett sol eller regn:-)

2 kommentarer:

  1. Her går det også tregt men det går nedover. Det er det viktigste. :)

    SvarSlett
  2. Ja ned er ned tenker nå jeg:-) Så får det ta den tiden det må for å komme i mål.... er jo nesten på målstreken og vipper nå jeg og da går det vel alltid tregere.

    SvarSlett