Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

fredag 15. april 2011

JIPPI påskemålet er i boks før tiden

Ja etter mye frem og tilbake, så bestemte jeg meg for å sniktitte på vekten idag som er fredag og var min "gamle" veiedag, selv om jeg hadde bestemt meg for å veie meg først onsdag 20 april, men noen avtaler er til for å brytes:-) he,he.... Men så tilbake til resultatet, juhu....... 69,9 kg   så den magiske grensen er nådd JIPPI...... jeg er såååååååå happy. Nå fikk jeg lyst til å være superflink med maten i helga også, må jo holde meg under 70 taller frem til onsdag nå. For det er det som egentlig er dagen:-) Å jeg er så kry...... nå er neste mål 65-68 kg, har 5 uker på meg til å nå det målet, så det skal jo gå å komme ned til iallefall 68  kg på de ukene, alt annet blir bare et + Ha en superduperflotte helg allesammen. Store knib fra meg:-)

5 kommentarer:

 1. åååååå så bra!!Gratulerer med nådd mål. Ja det inspirerer til å holde ut å se tall man gjerne vil se. Håper du når målet den 20 april nå da. God helg :-)

  SvarSlett
 2. Grattis :-D Kjempe deilig å nå målene sine! God helg og mange klemmer!

  SvarSlett
 3. YoYO:
  Ja super kjekt var det å se 6 tallet idag:-) Skikkelig inspirende:-) Håper jo at det er samme resultat onsdag om ikke ennå lavere,juhu.

  Janicke:
  Takk,takk, kjempestolt av meg selv nå. Fikk liksom ny energi av dette. God helg og masse klemmer tilbake:-)

  SvarSlett
 4. Så bra med nådd mål :D :D Flinke du! Også mye godt du har lagt ut i den siste tiden også :)

  Spesielt den lørdags-smootien skal prøves ;) Mmmm! Ha en riktig god helg :D

  SvarSlett
 5. Ja smoothien var frisk og god. Måtte ta det jeg hadde i hus, kanskje en liten dæsj med limesaft eller sitronsaft også ville gjort seg. God helg til deg og dine også:-) Er superfornøyd med at påskemålet mitt er nådd, men det gjelder jo først hva jeg veier på onsdag:-) X fingrene jeg.

  SvarSlett