1 brokkoli
1/2 rødløk
1-2 fedd hvitløk
1/2 -1 rød chili
1 ss økologisk grønnsakbuljong uten gjær
ca 2 dl soya mat fløte
salt,pepper
Kutt brokkoli i biter, stilk og buketter, hakk opp løk,hvitløk og chili dryss over buljong og ha på litt vann slik at det bare dekker litt opp og ikke koker tørt. Når brokkolien er kokt mør, ca 15 min. has soyafløten i og alt moses med en stavmikser og smakes til med salt og pepper. Serveres med sprøstekt bacon, pølseterninger eller bare en klatt med soyarømme og litt finhakka chili. Varmer godt og smaker nydelig
Her servert med sprøstekte pølsebiter som er gluten og melkefri
Dette så godt ut! :D
SvarSlettJa dette er supergodt og enkelt. Fungere like godt med erter eller spinat også. Bruker da bare frossen varianten av begge deler for enkelthetens skyld.
Slett