100 gr malte linfrø
100 gr malte sesamfrø
100 gr malte gresskarkjerner
20 gr fiberhusk
40 gr kokosmel
50 gr chia frø
2 ts bakepulver
1 ts natron
3 ss rapsolje
500 gr soya yoghurt naturell
Bland alt det tørre, rør så inn yoghurt og olje. Strø masse gresskarkjerner utover en bakeplate dekket med bakepapir og form rundstykker. Jeg fikk 12 stk. av denne oppskriften. Stek midt i ovnene på 180-200 grader i 25-30 min.
Kan også steke dette som brød med eller uten form. En revet gulrot smaker også nydelig i disse rundstykkene.
Det så godt ut! Kan man erstatte chiafrø med noe? Har ikke og vet ikke hva det er.. ;)
SvarSlettHeia LenePene, chia frø kan lett kuttes ut eller utelates. Da tar du bare litt mer av de andre kornsortene eller putter oppi litt mer fiberhusk eller om du tåler solsikkekjerner kan du bytte med dem:-) De var veldig gode og egner seg for frysing også. Metter godt og har fin konsistens. Ønsker deg lykke til med bakinga:-)
SvarSlettSkal ikke gresskarkjernene inni eller oppå rundstykkene...?
SvarSlettKan eg erstatte kokosmel med mandel eller sesammel?
SvarSlett