Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

onsdag 15. august 2012

Positivt overrasket

Ja jeg er positivt overrasket:-) Det er jo ONSDAG idag og veiedag for meg. Etter nedturen sist uke er jeg meget stolt og målløs idag igrunnen. Ga litt opp på en måte sist uke da jeg trodde at jeg ikke kom til å nå målet mitt.............. men alikevel uten slit, uten en tanke(nesten) om at vekta bør rikke seg ned, så har den faktisk gått ned 900 gr sist uke:-)  Så jeg kom meg ned på riktig tall, men ikke helt i mål, men nesten:-) så jeg er igrunnen fornøyde. Å jeg har spist masse mat og jordbær til dessert hver dag/kveld hele uka med hakka mørk sjokolade og vaniljesaus laget av havremelk. En vanlig dag for tiden ser ut som følge.
Starter dagen med en stor kopp espresso kaffe og soyamelk. Etter 1-2 timer inntar jeg smoothie laget av 1 avocado, espressokaffe, malte linfrø, soya vaniljemelk og proteinpulver med sjokoladesmak, dette metter meg lenge. Har gjerne en kopp kaffe med soyamelk midt på dagen. Neste måltid blir enten en yoghurt soya eller lactosefri med chiafrø eller en smoothie til, alt etter hvor sulten jeg er. Så blir det kylling eller fisk med grønnsaker/ salat til middag. Jordbær blir kvelds og inntas som regel i 21 tiden da middag spises alt mellom 16-20 ( før eller etter trening). Så jeg får i meg masse sunne fettstofffer og masse energi. Drikker også masse vann med siton eller lime + litt stevia sitron.  Nydelige limonade og nytes iskalde nå i sommervarmen.
Jeg går snart inn i feriemodus:-) men tar med meg pc så skal prøve å blogge litt  i ferien også. Skal tilbringe en uke hjemme innimellom 2 ferier, så da blir det nok en veierapport. Ellers så skal ferien nytes med late dager, god mat og drikke og litt trening er også planen. Ha en nydelig dag i det nydelige været som er stort sett over hele landet idag. Nyt den, den er din. KNib fra meg.

2 kommentarer:

  1. Deilig med ferie! Hvor går turen denne gangen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Heia en rosa fugl:-) Turen går til Asia som vanlig den:-) Blir nydelig med 3 uker i sommer og sol garantert:-)Har sett frem til dette i hele sommer, vært gulroten min når alle andre har dratt på ferie. Nå er jo nesten alle andre på plass i sine stillinger, mens jeg vender nesa mi mot sol og sommer en stund til:-)

      Slett