Du trenger
1 pk fløte
1 pk philad.ost (300gr)
1 pk kjøttdeig ( 700gr)
1 rødløk
2-3 fedd hvitløk
1/2 rød chili
1 pk neper
1 boks herm. tomater
1 boks tomatpure ( landlord)
salt,pepper,sukrin,oregano
Jarlsberg
Start med ostesaus:
Ha fløte,phil.ost,salt og pepper i en kasserolle eller bolle og mos sammen med en stavmikser, trenger ikke å varme opp denne sausen, bare mose sammen.
Stek kjøttdeigen gyllen, ha i finhakka løk,chili,hvitløk, la dette surre litt sammen. Ha så i hermetiske tomater og tomatpure. Smak til med salt, pepper og litt sukrin. Det søte runder smaken litt på tomatene, men er ikke nødvendig, så kan droppes om du vil, men det er snakk om 1/2 ts. La dette stå å trekke litt.
Imens skreller og kutter du opp nepene i tynne skiver, viktig at de er tynne.Jeg kutter de i foodpr.
Legg så kjøttsaus,neper og ostesaus lagvis topp det hele med masse revet ost og et godt dryss med oregano.
Stekes på 200-225 grader i 30-45 min
Velbekomme
Ingrediensene
Fløte,ost,salt og pepper
Ostesausen
Kjøttdeig,løk,chili,hvitløk,herm.tomater og tomatpure
Kjøttsaus og neper
Ha over ostesaus og forsett med kjøttsaus osv..
Topp det hele med masse ost et dryss av oregano og stek.
Ferdig stekt og klar til å nytes:-)
Denne formen er grei å lage kvelden før, steke den og sette kaldt og klar for oppvarming dagen etter. Eller lage stor porsjon den ene dagen og ha rester dagen etter:-) Spises som den er, eller med en enkel salat til.
Vi spiser den ofte som den er den ene dagen uten tilbehør og så lager jeg en enkel salat og foccaciabrød dagen etter når vi har det som restemiddag.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar