Dagens omelett besto av:
6 egg
6 ss fløte
kokt skinke
litt rød paprika
litt rød løk
revet jarlsberg
1 middels tomat
revet parmesan
urter,salt,pepper
Visp lett sammen egg,fløte salt og pepper. Bland inn ønsket mengde revet jarlsberg eller annen ost.
Kle en ildfastform med bakepaprir, ha eggeblandingen oppi formen , ha over hakka skinke,løk og paprika. legg over tomat i skiver dryss på parmesan om du liker dette og dryss over urter. Stek i ovnen 200-220 grader i ca 15-20 min midt i ovnen. Imens kan du dusje eller bare nyte starten på en ny dag. Omelett er så greit for en kan putte oppi det uendelige, bare smak og fantasi som stopper her. Å steke omelett i stekeovnen blir mye mer vellykket da den blir gjevnere stekt.
Før steking
Ferdig stekt
Servert med sorte oliven, hjemmelaget rømmedressing
Så mye klarte jeg å spise, så det som jeg beregnet til 2 måltider blir faktisk 3 måltider idag:-)
Omelett er alltid godt! Har ikke prøvd med permesan enda. Det er sikkert ikke dumt. ;)
SvarSlettHei Marlene, ja fersk parmesan over tomater er bare såååå nydelig, men den må være fersk:-) Bruker mer og mer parmesan i matlaging. Et lite tips som smaker nydelig er om du blander smør,rapsolje,salt,pepper,oregano,litt chilipulver og revet parmesan. Vender kyllingfilet, klubber eller vinger i blandingen og steker i ovnen. nam,nam sier bare jeg. Hmmm kanskje jeg må tenke ut litt parmesan tips:-)
SvarSlett