Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

torsdag 20. januar 2011

Avocado pai

Bunn:
200 gram valnøtter
140 gram hasselnøtter
1 ss olivenolje
1/4 ts salt
saft av en pressa sitron + litt revet skall

Avokadokrem:
3-4 godt modne avokadoer
2-4 ss splenda eller sukrinmelis  evt. agavesirup
saften av en sitron
saften av 2 lime
1 ts vaniljeessen

Begynn med bunnen, ha alt oppi en food prosessor og mal/mos dette sammen og ha det så oppi en paiform.
Ha så alle ingrediensen til kremen oppi en blender og mos dette sammen, ha det så over nøttebunnen, pynt med noen hele valnøtter, ha plastfolie over og sett kaldt 3-4 timer og nyt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar