Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

tirsdag 28. februar 2012

Tunfisksalat

Idag fikk jeg så lyst på tunfisksalat, den majones utgaven. Siden jeg ikke tåler egg så er det kun den eggfrie majonesen jeg kan bruke, men god ble den. Den ble til litt sånt på slump og man tager hva man haver prinsippet, men ofte sånt jeg lager mat.

Oppskrift:
2 bokser tunfisk i vann - la renne av seg
150 gr eggfri majones
40 gr sukkererter
40 gr paprika
30 gr rødløk
1/2 avocado
5 gr frisk finhakket koriander
sennep - jeg brukte french sennep
sambalolek
en dæsj limesaft
salt,pepper

Ha majones i en bolle, smak til med sennep, sambalolek, salt, pepper og limesaft.
Finhakk sukkererter, paprika, rødløk, avocado og koriander, rør inn i majonesblandingen.
Ha så i fisken og vola...... ferdig.

Tunfisksalat full av sunne fettstoffer klar til å nytes

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar