Matintoleranse

Jeg kommer til å lage mat uten egg,melk,gluten,hvetestivelse,nøtter,sukker,hvit fisk eller skalldyr de neste månedene. Skal prøve etter beste evne å lage mat som er lavkarbo, men noen ganger kan det bli vanskelig siden lista mi over matvarer jeg ikke skal ha er lang.
Oppskriftene på det jeg lager legge jeg under matintoleranse for å skille lavkarbo og matintoleranse oppskriftene inntil videre.

mandag 27. februar 2012

Her er jeg

Ja jeg er her ennå, men har blitt lite blogging og nye oppskrifter i det siste. har blitt mye den samme maten uten at det har vært intr. å blogge om den. Fast frokost ennå er smoothie med kaffe,proteinpulver,avocado,linfrø og soyamelk med vaniljesmak, den er bare sååååååååååååååå god at jeg blir ikke lei med det første og så liker magen min den. Her på vestlandet som mange andre plasser i helgen har det vært vårfornemmelse, men jeg hadde jobbe helg så fikk ikke nyte det fine været. Men jeg synes jo at der var kaldt siden jeg er vant med Thailand, men solskinn var det jo her hjemme og ingen snø:-) Jeg er den personen som synes at snø er fint på fjellet og på bilder + en akebakke for barna, ellers så har jeg ikke noe til overs for det hvite utenom i juletida da. Men skal ikke klage, jeg var borte da vi hadde snø som værst her på vestlandet:-)  Jeg skal prøve å skjerpe meg igjen og bli flinkere å legge ut litt nye oppskrifter av maten min som er fri for alt det jeg har intoleranse mot. Begynner å gå seg til og jeg har lært kroppen min utrolig godt å kjenne etter at jeg spiser mat den tåler. Nå kjenner jeg igjen symptomene med oppblåst mage, mageknip etc..... med en gang, istedenfor som før da var det bare sånt når jeg hadde spist.  Så mitt mars prosjekt blir å blogge mer igjen om maten jeg lager. Ha en strålende uke allesammen.

2 kommentarer: